lauantai 15. kesäkuuta 2013

Dermosil For Faces puhdistusvaahto rasvoittuvalle iholle 150 ml

Tämä on siis se pinkki-liila versio, kuvan pukuhuonevalaistus vääristää tuotteen väriä. Tämä on ollut melkoisen haalea tuote, enkä aio hommata lisää. Onneksi tämä ei maksanut aikanaan kuin 6,40 €.
Tuote kuluu nopeasti, sillä siitä saa pumpata kaksi kertaa, jos meinaa saada leuanalusen ja kaulankin puhtaaksi. Eikä tämä nyt mitenkään erityisen hyvin puhdistakaan, edes erillisen kasvomeikinpoiston jälkeen. Siltkin tämä vaahto tekee ihon narisevan pintakuivaksi. Toisinaan tuo kuivatusteho on tuntunut tuotetta levittäessä ihan hyvältäkin, sillä on tuntunut että finneistä irtoaa kuivat "kuoret" tuotteen mukana pois. Kaiken kaikkiaan tämä vaahto on sellainen ihan kiva, joka ei jää mieleen. Jemmassani on vielä tästä se vihreä kuivan ihon versio. Saapa nähdä, onko se oleellisesti siskoaan parempi.

Pahoittelut heikosti näkyvästä INCI:stä. Kaikkien Dermosilin tuotteiden INCI:t muuten näkee heidän sivuiltaankin, kuten tämän tuotteen osalta täältä.

Tämän formaatin vaahdolle tyypillisesti tämäkin tuote oli höttöistä, valkoista vaahdoketta, joka huuhtoutuu helposti pois. Tuoksu oli aluksi vienosti hedelmäinen ja jopa hieman salmiakkinen, mutta nyttemmin jäljellä on vain tympeä lääkemäinen haju. Pumppumekanismi alkoi vedellä viimeisiään n. pullon puolen välin jälkeen, eikä palautunut enää itse ylös painalluksen jälkeen. Sormella autettaessa kyllä palautui täysin. Ja on muuten sitten totta, että nämä pullot falskaa vaakatasossa, joten salikassiin tämä tuote ei kuulu.

2 kommenttia:

  1. Voi ei, vika lause kuulostaa kokemuksen syvän rintaäänen puheelta... ;D

    VastaaPoista
  2. Tää kyseinen yksilö ei päässyt edes kokeilemaan kassissa oloa, mutta joku vastaava Dermon vaahtopullo on sen källin mulle tehnyt ekan ja vikan kerran... :D

    VastaaPoista