sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Tukka putkella

Tervetuloa lukijoiksi, Anni, Aamu ja Taru! :) 


Tämä nelikko on aika osuva läpileikkaus hiustenlaittotottumuksistani. Pesen hiuksiani ja käytän kuivashampoota jatkuvasti, mutta föönausvaahtoa ja lakkaa menee aika vähän. Normaalikokoisista tuotteista tykkäsin, minimuotoilutuotteista en.

TIGI:n Masterpiece Massive Shine Hairspray oli nimensä mukaisesti kiiltoa tuova. Siksi en siitä tykännytkään. Onneksi ostin kokeiluun tämän 80 ml:n minin. Myös ananasmainen tuoksu oli minusta ikävä. Suihke oli aika kosteaa, mutta kiinnitti silti hyvin ja suht ei-koppuraisesti. En osta uudelleen. Oli muuten älyttömän kallis minisuihkeeksi, 9 €! Vaikka taitaa kampaamon matkakoot aina ollakin yli 5 €.

Herbinan Hajusteeton muotovaahto Valkoinen tee 50 ml kului hitaasti parissa vuodessa. Maksoin tästä 2 €. Ei nyt varsinaisesti kaduta, mutta erittäin mitäänsanomaton tuote. Tuoksuttomuus ja vielä perinteisen tahmea koostumus... Mitä ajattelinkaan ostohetkellä. Varmaan vain matkakokoa.

Batisten Dry Shampoo XXL Volume oli kiva! Tähän pulloon asti olen tykännyt kaikista Batisten kuiviksista edes vähän. Tämä XXL oli näistä paras. Volyymia tuli normaalia kuivista enemmän ja miedon myskinen puuterituoksu oli hyvä. Hintaa oli 6-10 €/ 200 ml muistaakseni. Ostan uudelleen, jos näen hyävn tarjouksen ja varasto on lovella. (Niin siis kirjoitushetkellä mulla on auki Batisten Blush-versio, joka on ihan järkyttävän hajuinen...)

Ruttupaperissa on ollut LUSH:in Godiva-hoitoshampoopala, jonka känttyä käytän vieläkin. Erittäin hyvä ensipalashampoo! Hoitavana tämä on hyvä pikapesu- ja saunailtatuote laiskoihin tai kiireisiin tilanteisiin, jolloin ei halua lutrata pesuhuoneen puolella ylimääräistä. Mun paksuihin hiuksiin ainakin riitti tän jälkeen ihan suihkehoitoaineen käyttö. Olisiko hinta ollut jotain 10-12 € luokkaa, pala on 80 pesukertaan. Tilaan kyllä lisää palashampoita vielä joskus, mutta varmaan jotain muuta lajia. Tässä on aika tukeva jasmiinin tuoksu nimittäin, mikä ei ollut ihan mieleisimmästä päästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti