lauantai 27. syyskuuta 2014

Kaulavoiteita kesältä


Ihana tyhjentää välillä näytevarastoja. Tai siis se lovi varastossa oli kiva lopputulos, eivät itse tuotteet niinkään valitettavasti. Osa näistä on ihan normaaleja kasvojen alueen tuotteita, mutta alle kolmekymppisenä käytin nämä vain kaulalleni. Käydäänpäs tuttuun tapaan tuotteet läpi vasemmalta oikealle:

Clarins Extra-Firming Neck Anti-wrinkle rejuvenating cream 5 ml

Tämä oli positiivinen yllättäjä: tuote oli kevyehkö ja hyväntuoksuinen valkoinen voide. Tuoksu on hienostuneen hajuvesimäinen, mutta raikaspohjainen, ei ollenkaan sellainen mummomainen tai yrttinen, kuten Clarinsilla monissa tuotteissaan on. Sopi kaulalleni ja dekolteelleni hyvin, vaikka 40-vuotiaille suunniteltu onkin. En silti koe tarpeelliseksi ostaa tätä. Näyte tuli kasvohoidon yhteydessä kaupanpäällisenä.

Olay Regenerist Daily 3 point treatment cream 7 ml

Tämäkin voide oli ok, eikä liian rasvainen. Tuoksu oli todella voimakas pyykkiainemainen, outo silmänympäryksiin ja kaulalle tarkoitetulle aineelle. En ostaisi itse, tämän sain ilmaiseksi joko Anttilasta tai sitten ostamani Livboxin mukana, en muista.

Clarins Multi-Active Day Early wrinkle correcting lotion SPF 15 5 ml

Tätä käytin 2 kpl suojakertoimettomia cream-nimisiä ja tämän yhden suojakertoimellisen lotionin. Silti creamit olivat vähemmän tahmaisia kuin tämä lotion. Varmaan siis aika nahkea aurinkosuoja-aine tässä... Tuoksukin oli perinteisempää Clarinsia. Ei jatkoon. Onneksi tulivat ilman erillistä rahanmenoa kosmetologiostosten kylkiäisenä.

Lumene Complete Rewind Kaksivaikutteinen Tehohoito Rypyille 2 ml

Riitoisaa seerumia, kesti muistaakseni 3 kertaan. Aika voidemainen, tahmea. Hillatuotemainen tuoksu. Ei millään tasolla houkutellut minua ostamaan. Tämäkin taisi tulla Anttilasta joskus.

Yves Rocher Sérum Végétal Wrinkles & Firmness Ultra Plumping serum 1ml

Ei riittänyt edes yhteen levitykseen, kuten ei nämä Yvesin paperikirjeen mukana tulevat 1 ml näytteet yleensäkään. Niljainen silikoniliima, tunkkainen omenantuoksu. En osta tätä. (Ja kyllä, tilaan Yvesin paperikirjeen kautta tuotteita yhä edelleen silloin tällöin, jokin hauska tenho siinä liimamerkkien kanssa askartelussa on! :) )

Käytättekö muuten kukaan erillistä kaulavoidetta? Itse yleensä vain dumppaan kasvoilleni soveltumattomia tai loppuaan läheneviä kasvovoiteita kaulalleni. Tai tilaatteko Yvesin paperikirjeellä tuotteita?



2 kommenttia:

  1. Moikka, kyselit silloin mun blogissa sitä korurasiaa ja lupasin laittaa sun blogiin tietoa sitten kun niitä on myynnissä. Varsinaiseen myyntiin niitä ei koskaan tullut, mutta nyt jäljellä olevat on poistomyynnissä alkaen 13.11. Tilausnumero on 27789 ja hinta 14,90€. :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Anteeksi tuhannesti, että unohdin koko asian! Jos sinä olet ostanut itsellesi näitä varastoon ja nyt on vielä siellä pyörimässä, ostan pois mielelläni. (Mikäli vielä uskallat hieroa kauppoja tällaisen hutiluksen kanssa :D)

    VastaaPoista