lauantai 27. syyskuuta 2014

Voiteita yötä päivääNäistä tykkäsin kaikista ainakin jossain tietyssä tilanteessa/säätilassa. Turkoosit Clarinsit sopivat pintakuivaan talvi- ja kevätaikaan, tummansininen Clarins ja Mádara olivat kuomattavasti kevyempiä tapauksia.

Clarins Multi-Active Night Youth Recovery cream 

Tämä on kolmekymppisen sekaihon tuote. Paksuhko, muttei rasvainen. Tuoksussa on voimakkuutta, mutta sekin menettelee. Sen verran tästä tykkäsin, että hommasin täysikokoisen näiden näytteiden perusteella! Kosmetologiltani jonkun toimenpiteen yhteydessä saatuja olivat nämä pussukat, täysikokoinen oli sikakallis. (Muistaakseni 70 € kieppeillä/ 50 ml.) Toivotaan, etten kyllästy, kunhan tämä purkki käyttövuoroonsa tulee.

Clarins HydraQuench Cream Normal to Dry Skin 50 ml

Tämä oli ok talvivoide. Tuoksu oli vähän tylppä tai pehmeän nuhjuinen jotenkin, mutta menetteli. Voide oli paksua ja minulle vain yöaikaan sopivaa. Ehkä pintakuiva aknetaipuvainen ihoni ei täysin ollut kohderyhmää, sillä pintakuivuus ei täysin hellittänyt ja välillä peräkkäisinä päivinä käytettynä tuntui silti tukkivan ihoa. En valita siihen nähden, että sain tämän -50 % alesta n. 25 €:lla ja sain pakkauksessa mukana tuon 15 ml seerumin ja 15 ml naamionkin vielä. Mutta en siis ostanut uudelleen vaan vaihdoin tuohon kevyempään tummansiniseen. 

Mádara EcoFace Regenerating Night cream All skin types 25 ml

Ohut ja alkoholinen, enemmän seerumi kuin yövoide minusta. Sopi akneihon hallintaan hyvin, mutta oli kyllä kovin kevyt kosteustehoiltaan. Koostumuksen vuoksi isokaan näyte ei ollut kovin riittoisa. Luonnonkosmeksi mieto ja siedettävä yrtin tuoksu. Mistä lie tullut, muistaakseni kosmetologiltani kaupan päälle tai korkeintaan jostain euron korista ostettu. Ei jatkoon.

Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase 15 ml

Hieman yrttisen tuoksuinen, ohut seerumi. Tuntui kovin silikoniselta, mutta en ainakaan INCI:stä silareita tunnista. Öljyä ja glyseriiniä kuitenkin on, mikä varmaan selittää tunteen. Teki selvästi iholle suojaavan kelmun, mikä itselleni oli talvellakin ehkä hieman liikaa, sillä tunsin hikoilevani seerumin alla. Oli hieman hankala muistaa aina ravistaa kerrokset yhteen ennen käyttöä, koska ne olivat värittömiä molemmat. Hyvä pumppupullo. En osta uudelleen, ehkä kuitenkin tarvitsen puhdistavan tai kevyemmin kosteuttavan seerumin ennemmin kuin tällaisen.


Yves Rocher Pure System Stop Blemish Lotion 40 ml

Tämä geelivoide haisee alkoholille ja partavedelle. Tämäkin on seerumimainen ja kovin vähän kosteuttava, vaikka glyseriiniä sisältääkin. Ei oikeastaan kovin hyvä tuote. Ei riitä yöksi, ei riitä edes päiväksi, meikin allakin toimii huonosti. Kiiltävänkin tämä ihosta tekee. Harmi, ettei tuote ole uudelleenostokelpoinen, sillä tämä ei montaa euroa maksaisi ja tuubissa on hyvä, tarkka nokkakärki. Olen aiemminkin tätä käyttänyt ja ollut samaa mieltä jo silloin.  

L'Oréal Triple Active Jour Crème hydratante multi-protectrice 50 ml

Tämä oli valkoinen voide, mutta ohut ja passelisti kosteuttava-ei-rasvoittava. Sopi jopa meikin alle talvella ja lopulta käytön venyessä kesään riitti yövoiteeksi ja kaulavoiteeksi myös. Pehmeän raikas puuterinen tuoksu. Taitaa olla jo uudistunut tämä koko linja, mutta vaikka tätä olisikin vielä, en ehkä malttaisi ostaa lisää. Jotain kiinnostavampaa löytyy kyllä tilalle! Halpaahan tämä oli, ostin aikanaan Cittarin jämäeräalesta tuplapakkauksen näitä vitosella. Tämä taisi nyt olla se jälkimmäinen tuubi onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti