lauantai 5. huhtikuuta 2014

Taannoisia putsareita ja naamioita


Yves Rocher Sérum Végétal Cleansing wipes Smoothing action (25 kpl)

Ihan perushyvät liinat jopa meikinpoistoon tai mieluummin meikittömän päivän hikien pyyhkimiseen. Tuoksu on aika voimakas Sérum Végétal-linjalle tyypillinen. Häivähdys omenaa, enemmän sellaista yleistä anti-age-tuotemaisuutta. Maksoi 6 tai 7 €, en osta uudelleen.

Dermosil Primo Meikinpoistoliina (28 kpl)

Karheat, märät, kurkunhajuiset, kirvelevät liinat. Onneksi tuote lopetettiin. Olivat muistaakseni myös tehottomia.

Yves Rocher Pure Calmille Puhdistusaine + kasvovesi 2 in 1 (200 ml)

Hyvä ja raikas pikaputsari aamuun tai meikittömien päivien iltaan. Tykkäsin, vanulla pyyhittynä oikein kiva tuote. Tuoksu on miedosti hedelmäinen ja samalla puhdas. Luvataan sopivan kasvoille ja silmille, itse en muista kirvelyä tms. Tosi halpa, usein 3 eurolla alekampanjoissa. Ostaisin uudelleenkin syksyllä tai talvella, ehkä hikisempinä kausina misellivedet on kuitenkin vielä tätäkin kivempiä freesiydessään.


Lumene Radiant Touch Kirkastava Naamio & Mikrokuorinta (75 ml)

Levitetään putsatulle iholle vaikuttamaan 3 minuutiksi, jonka jälkeen kosteilla käsillä pyöritellään kuorintavaihe ja huuhdellaan. Erittäin näppärä käytettäväksi keskellä viikkoa normaalin iltasuihkun yhteydessä.

Tuote oli rasvaisehko, notkean voidemainen ja lakansiemenen tuoksuinen. Siis aidon lakan oloinen mutta sillä tavalla mieto, raikas ja ei-makea kuin jos puraisee aitoa hillankiveä ja aromi leviää suuhun. Naamio-osuus ja voidemaisuus ei hyödyttänyt kovin paljoa, eivätkä harvat näkyvät kuorintarakeetkaan. Tuotteen paras anti olikin siinä pyörittely-huuhteluvaiheessa tuntuva mikrokuorivuus. "Väliaineessa" oli mielestäni ihan selvä hiova teho, vaikkei mitään tekstuuria tuntunutkaan käytön aikana.


Miinusta tulee hinta-laatusuhteesta ja pakkauksen halpismaisuudesta. Muovinen tuubi ei ole kovinkaan houkutteleva ja se "räjähti" halki tuolta päästä, kuten ylläolevasta kuvasta näkyy. Tuote hieman paksuuntui sitten oltuaan ilman kanssa tekemisissä ja käyttö oli rasittavaa kikkailua klemmariviritysten ym. kanssa. Voisin ostaa uudelleenkin, mutta en sillä 14.90 € normihinnalla, jolla tämän kappaleen heti ilmestymisensä jälkeen ostin.

Montagne Jeunesse Dead Sea Face Spa Calming & Cleansing Fabric Facial (1 kangasmaski)

Järkyttävä 5-10 minuutin Hannibal Lecter-naamari. Kirvelsi suolavesineen pintakuivaa ihoa ja haisi tosi voimakkaalle miehiselle. Lisäksi näppäryys kärsi, sillä tämänkin jälkeen piti vielä huuhdella iho vedellä. Ei sanottua tehoakaan havaittavissa. Maksoi 2-3 euroa eli liian kallis kun ei kerran ollut kivakaan.

Dermosil For Faces Shaker Kasvonaamio Sitruuna (1 pss/10 g)

Jauhe kaadettiin huoneenlämpöisen veden kanssa mukana tulleeseen shakeriin. Sitä ravistelemalla syntyi helposti ja nopeasti paksu vaahtonaamio. Puolikin annosta olisi riittänyt kasvoille ja kaulalle, minkä olisi voinut mainita paketissa. Sitruunantuoksu oli liian mieto ja tylsä. Tuote putsasi rasvaista ihoa paremmin kuin vastaava mansikkanaamio, mutta en pitänyt tuotemuodosta niin paljoa että ostaisin lisää. Hintaa en muista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti