lauantai 5. huhtikuuta 2014

Menneitä meikkejä

Näitä ripsareita ja pohjia mulla kuluu. Eipä juuri muuta, kun elän aikamoisia ruuhkavuosia suurin piirtein kaikkien paitsi oman itseni ehdoilla. Eli useimmiten 2 minuutin meikillä mennään aamuisin... Mutta hyvä ihonhoito (ja aina arkena etenkin aamuisin äärimmäisen säteilevä persoonallisuus luonnollisesti ;D) antanee anteeksi.

Yves Rocher 360 Length mascara 8 ml

Kumiharja oli ihan mukavaa vaihtelua. Itse ripsiväriaine ei kuitenkaan tyydyttänyt, sillä sen sisältämät kuidut menivät silmään. Mulla on ajoittain todella herkät silmät muutenkin, niin en millään oppinut sietämään tätä mascaraa vaan päivittäin silmiä kaihersi ja vettä valui herkästi. Pidentävä jälkikään ei ollut erityisen eroteltua tai upeaa juoksevanpuoleisen mascaramassan takia, vaikka yleensä pidentävien ystävä olenkin. Onneksi oli vain ilmaislahjatuote tilauksen ohessa.


IsaDora Build-Up Mascara Extra volume 3 ml

Täällä olen jo kertonut mascarasta. En pitänyt siitä edelleenkään.

Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer 15 ml

Onkohan nyt varma, ettei otsikosta puutu vielä jotain tuotteen kuvailua...? No mutta itse tuote oli tosi hyvä. Voidepohja on valkoharmaa ja kuivahko. Seassa on raapivia, levitettäessä hajoavia väripalleroita. Kuulostaa ehkä epäilyttävältä, mutta lopputulos on ohut, kuultava ja himmeähkö. Oikein mukava, lähes meikkivoidemainen tuntuma, mutta helppo ja nopea levittää sormin. Rusketuksen tuntua tulee kalpeille kasvoille jonkin verran muttei liian selvästi. Silti en ole nyt pahimman syksyn-talven aikana kokeillut. (Ostin siis ensin yhden tuollaisen 15 ml erikoiskoon, sitten toisen ja lopulta täyden 50 ml:n tuubin, joka on vielä avaamaton.)

Vaatii puuteroinnin ainakin levityksen yhteydessä ja hiukan kiillon fiksailua päivän mittaan T-alueella. Useimmiten käytinkin meikkipuuterin kanssa aamuisin, tuon Cliniquen purkissa olevan, joka kuvassa myös komeilee. Hoitolasta ostin nuo minit hintaan 14,90 €/kpl kun taas täysikokoinen oli Emotionin tarjouksessa 49,90 € ja lisäksi tuli kylkiäissetti.


Clinique Superbalanced powder makeup SPF 15 (02 natural 2 VF/MF)

Ihan perushyvä ohut, jauhemainen meikkipuuteri. Ei kovinkaan peittävä, joten käytin alla aina värillistä päivävoidetta (joko Dermosilin Fair tai tuo tässä postauksessa mainittu Estée eikä tullut mitään sävyongelmia, vaikka puuterikin on värillinen). Tuotetta käytetään kuvassa näkyvän raastimen avulla. Valkoista muovirengasta käännetään myötäpäivään ja metallilevyn rei'istä tulee jauheeksi muuttunutta puuteria.

Mukana taisi tulla vippa, mutta käytin ison siveltimen avulla. Oli ihan sen 23 € arvoinen, millä ostin poistomyynnistä. Tuotetta ei siis enää ole markkinoilla joten lyhyestä virsi kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti