keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Käsisaippuakavalkadi


Dr. Bronner's Magic Soaps All-One Hemp Tea tree Pure-castile soap 28 g

Tuo vasemmalla pystyssä oleva oranssi-valkoinen paperi oli tämän minituotteen kääre. Sain kyseisen palasippuan Livboxista. Saippua haisi nimensä mukaisesti hieman luonnolliselle perussaippualle. Tuoksun pohjalla oli samaa ei-raikkautta kuin mäntysuovassa, mutta männyn sijaan päällimmäisenä tuoksuna oli häivähdys teepuuta. Väriltään tuote oli luonnonbeige.

Tuotteen piti olla jotenkin haavoja hoitava ja lievästi antiseptinen. Tiedä häntä, ihan normaali palasaippua tämä minusta oli. Ei niin ihmeellinen, että ottaisin asiakseni tätä ostaa lisää.


Dermosil Käsisaippua Hyacinth 500 ml

Läpikuultava tummanliila saippua oli ylellisen kaunista ja paksua. Riittoisuus ja näyttävyys olivatkin tuotteen hyvät puolet. Dermon käsisaippuat eivät myöskään ole pahimmasta päästä kuivattavia, ei tämäkään.

N. 5 € hinnalla voisin ostaakin tätä uudestaan, mutta tuoksu tökkäsi valitettavasti. Tuoksu on todella puhdas ja raikas, mutta niin leikkokukkamainen/viherkasvimainen, että ällöttää. Ei siis ollenkaan makea, herkullinen tai kukkainen.

Kicks Shower & Bath Chocolate toffée suihkugeeli 300 ml

Soma pumppupullo päätyi käsisaippuaksi karmean tuoksunsa vuoksi. Tiedän, kuulostaa herkulliselta etiketissä, muttei ole sitä mitä lupaa. Ruskea  läpinäkyvä saippua oli ei-makean tuoksuista. Jotain etäisesti suklaista tuoksussa oli, mutta enemmän sellaista epämääräistä rasvan aromia kuin syötävän suklaan tai edes kaakaon. Toffeeta en erottanut hyvällä tahdollakaan.

Pentele, että tulikin ostettua myös vartalo"voi" tätä samaa sarjaa. Se se vasta tympeän hajuinen ja luru voide onkin. Hinnakkaitakin olivat tän laatuisiksi tuotteiksi, muistaakseni yli 5 €/kpl.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature Apple Delight soap 100 g

Edessä olevan läpikuultavan muovikääreen sisällä oli ihana, vaaleanbeige palasaippua. Tuoksu oli hennon omenainen ja makeahko. Ei kuivattavin palasaippua ollenkaan. Parin-kolmen euron hintansa väärti ehdottomasti. Oli joku joulun kausituote, muttei ollenkaan mausteinen tai jouluinen. Ennemminkin keväinen. Nelikulmainen muoto oli tyylikkään näköinen käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti