tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hiustuotteet suurin piirtein ajan tasalle

Herbina Tuuheuttava kuivashampoo 200 ml

Ihan mukava päärynälimpparin tuoksuinen kuivashampoo. Puhdistaa ja kuivattaa rasvaa hyvin, muttei ihan niin rapsakaksi kuin Klippoteket. Rakennetta tulee myöskin Klippoteketia vähemmän, mutta riittävästi kuitenkin. Ihan kelpo, taisin ostaa tämän tarjouksesta muutamalla eurolla. Livboxin tilaamisajoilta on myös jemmassa yksi kappale ja käytän sen ihan mielellään pois. Vaikka tässä onkin se kuula sisällä, mikä kyrsii käytössä.

Garnier Fructis Nordic hair care Pure volume dry shampoo 150 ml

Onneksi oli vain 150 ml pakkaus. Susituote. Karkea, iso raekoko ja jotenkin heikkolaatuinen ja sotkeva tuote vieläpä. Tuotteen pitää vaikuttaa 2 min ennen pöyhimistä, mikä ei kyllä riitä/auta. Tuote levittyy ja tehoaa silti poikkeuksellisen huonosti. Ei anna rakennetta, eikä oikein puhtauttakaan. Tuoksu ei ole Fructis-shampoiden pirteä tuoksu vaan puuterinen peruskuivishajuste. Hinta-laatusuhde huono, sillä maksoi muistaakseni yli 5 €. Ei kuulaa pullossa.

TRESemmé Instant refresh kuivashampoo normaaleille ja rasvoittuville hiuksille 200 ml

Edellistä parempi, hienojakoisempi kuivis. Ei anna rakennetta, mutta freesaava teho sentään kelvollinen. Tuoksu mukavan ei-puuterinen verrattuna Klippoteketiin ja yllä mainittuihin. Muistini mukaan ei myöskään jäänyt niin jauhoiseksi, valkoiseksi tai mataksi kuin moni muu. Ei kuulaa pullossa, mutta johtuneeko sitten siitä, ettei pullo tyhjentynyt ihan täysin. Muutaman käytön tira jäi jumiin pulloon. Maksoi yli 5 euroa tarjouksessakin, joten en kyllä ihan hevillä osta uudelleen.


XZ Tyrni Hiuskiinne erittäin voimakas 100 ml

Mukavantuoksuinen (vrt. Dermosilin tyrnituotteet) ja kelpotehoinen kiiltoa antamaton arkilakka. /Tykkään, ettei tule sitä keinotekoista kiiltoa, jota esim. TIGI Masterpiece tekee.) Pullokin on ihan hieno. Voisin ostaa uudelleen ison pullon kotiin, sillä tämä minijättinä markkinoitu koko on hiukan hankala. Liian pieni kotikäyttöön ja kuitenkin iso käsilaukussa kannettavaksi. Hintaa en muista.

Goldwell LC2 Styling strong Lift it up Vaahtosuihke 250 ml

Sain tämän jämän äidiltäni. Pullo voi olla 10+ vuotta vanha... Tämä tyveen suihkutettava tuote ei kyllä vaahtoutunut enää ollenkaan. Tuote oli ihan lirua ja jumahti tehden märät tyvet ihan rasvaisen näköisiksi. Edes föönaaminen ei auttanut. Roskiin vaan, vaikka neljäsosa onkin jäljellä.

Garnier Fructis Style Extreme hold hairspray 250 ml

Tämä oli tuoksultaan enemmän sinne Fructis-shampoon suuntaan. Hyvä 5/6 asteikkonsa mukaan oleva pito. Teki hiuksiin tekokiiltoa, joten jatkossa tämän osto on ehdoton nou-nou. Muutaman euron tarjoustuotteeksi kuitenkin ihan ok.Tyhjeni äkkiä.


Yves Rocher Fraîcheur Thé vert Serenity all-over foaming gel 200 ml

Kiva, (sukupuoli)neutraalin tuoksuinen suihkushampoo. Pesin hiukset hyvin, salillahan näitä 2 in 1-juttuja useinkin käytän. 2-3 € tästä maksoin, mikä vastasi laatua kyllä. Punaiseksi värjättyjen raitojen suojaamisen ja hiukan tylsän tuoksun vuoksi en osta heti lisää. Naisille on niin vähän saatavilla suihkushampoita minun käyttämistäni ostopaikoista, että saatanpa joskus sortua lisääkin tätä ostamaan. Vinkatkaa, jos tiedätte kivoja suihkushampoita!

Dermosil Sauna Hiusnaamio 125 ml

Oli vain kausituote. Ihan kelpo hiusnaamio, jota ihan suositeltiin käyttämään löylyssä (80 asteessa 10 min ajan). Tuoksu oli hiukan mieto ja tylsä, sama kuin Dermon suihkehoitoaineessa. Toivoisin kyllä lisää näitä saunomista varten suunniteltuja hiustuotteita, sillä tuntui rennolta käyttää tällaista, jossa selvennettiin yksiselitteisesti sopivuus löylyyn. Luulisi, että aika moni suomalaisnainen varmaan haluaa käyttää näitä tehohoitoja juuri saunan yhteydessä ja markkinarakoa voisi ehkä ollakin..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti