sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Menneitä kroppasaippuoita

Loppuneita tuotteita on hirmu vähän pitkään tarkastelujaksoon nähden. En nyt kuitenkaan ole heittäytynyt mehtäläiseksi, joka ei peseydy, vaan olen vastoin tapojani sortunut avaamaan useamman tuotteen samaan käyttötarkoitukseen yhtä aikaa. Syytetään nyt vaikka tätä pimeänä syksynä jatkunutta "talvea" moisesta pohjattomasta hemmottelunhalustani.

Dermosil Intiimisaippua 500 ml

Oikein hyvä perustuote, joka kesti lähes päivittäisessä käytössä 1½ vuotta. Maksoi silloin ammoisina aikoina jotain 4 € ja risat, joten maksoi itsensä takaisin. Tuote on ohuehkoa, hajustamatonta helmiäissaippuaa, joka vaahtoaa hyvin. Pääsääntöisesti ei kuivattanut, mutta kahta kertaa päivässä en pystynyt käyttämään tai kuivatti käyttöaluetta liikaa. Toisinaan yksikin kerta oli liikaa mutta 99 % toimiva tuote. Voisin ostaa lisääkin (varsinkin nyt kun tuotteeseen julkaistiin juuri näppärä täyttöpussi), mutta Tokmannilta saatava Lactoline-pesuneste on ihan vastaavaa. (Joskin hiukan lirumpaa ja samalla rahalla saa litran pullon.)

Yves Rocher Fraîcheur... Energising all-over foaming-gel Cèdre bleu 200 ml

Perustoimiva suihkushampoo, jota käytin liikuntaharrastusten yhteydessä sekä hiuksiin että vartalolle. Melko kuivattavaa ja nopeasti pois kuluvaa kamaa. Tuoksu oli juuri sellainen huonekalumainen seetripuu kuin pitäisikin nimen perusteella olla. Miellän tämän enemmän miesten tuotteeksi ja geelin värikin oli sininen. Maksoi jotain 2-3 €, en osta uudelleen.

RFSU Private area Daily Fresh Intim shower gel 200 ml

Sinänsä toimiva ja riittävän hellä tuote. Samalla n. 4,5 € hinnalla sain kuitenkin alle puolet vähemmän tavaraa kuin Dermon vastaavassa tuotteessa. Lisäksi kapea, korkea ja kaatuva tuubi oli huono käsitellä suihkuhuoneessa. Keinotekoinen mummovivahteella höystetty vesimelonihajustekin oli ihan turha. Ja toisen tuotteen kestettyä 1½ vuotta, tämä kesti ehkä ½ vuotta (tosin taisin jossain reissussa pitää tätä koko kropan pesuaineena). Ei jatkoon.

Dermosil Arctic Berries Concepts Kuoriva Vadelmasuihkugeeli 30 ml

Jo poistunut tuote. Kiva, vaahtoava ja jumpan jälkeen mukavan tehopesevä tuote. Tuoksui ihan vadelmaveneille. Kuorintana melko onneton, mutta juuri tuollaiseen narskuvaksi pesuun ok.


Yves Rocher Les Plaisirs Nature Malaysian Coconut Shower gel 400 ml

Aivan ihana, mehevän tuoreelle kookokselle tuoksuva valkoinen shower cream. Oli normaalia suihkugeeliä kermaisempi ja vähemmän kuivattava. Silti pesevä tuote, mutta välillä pesin kainalot varmuuden vuoksi tujummalla saippualla. En oikein tykkää makeista kookoskosmetuoksuista, mutta tämän sieti, oli jotenkin aidohko ja "sokeroimaton". Taisin saada joksikin ilmaiskylkiäiseksi, mutta pumpun jouduin jälkikäteen ostamaan eurolla. Yksi pumppu hajosi ensimmäisen lattialle pudottamisen jälkeen, mutta tämä toimi moitteettomasti loppuun. Kului tosi nopeasti tyhjäksi.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti