tiistai 31. joulukuuta 2013

Jalkatuotteita syksyn ajalta

Tervetuloa lukijoiksi, Taru ja meliina! :)

Olen laiminlyönyt jalkojeni hoitoa monta kuukautta, kuten näkyy. Vain 3 loppunutta tuotetta! Tässä olisi kyllä uudenvuodenlupaukselle tilaa, sillä minulla on aivan korput jalkapohjat.

Kuvan ruskea tuubi oli Dermosilin Foot Therapy-jalkakuorinta, violetti tuubi puolestaan Yves Rocherin Foot repair balm ja harmaasta pussista tulivat nuo veikeät muovisukat, joiden sisäpinta oli hoitonesteellä kyllästettyä kosteuspyyhettä. Viimeksi mainitun sain lahjaksi, joten hankintapaikkaa tai merkkiä en tiedä, kun lahjan antajakaan ei sitä enää muistanut.

Nuo tossut olivat ihan virkistävät, niitä pidettiin 30 min puhtaissa jaloissa. Kosteuttavaa vaikutusta en kyllä huomannut enkä mainittavaa tuoksua. Tossujen varsissa oli ohjekuvilla varustetut teipit, joilla löysät yhden koon sukat sai varresta sidottua tiukemmalle. Hemmotteluhoidoksi helppo ja näppärä, minä kun tykkään tehdä jalka- ja käsihoidot aina olohuoneessa TV:tä katsellessa. (Mikä voi olla yksi syy harventuneeseen jalkojenhoitotahtiini, kun vesivadit ja muut romppeet pitäisi aina ensin raahata olkkariin. Onko teillä vinkkejä missä ja millä tuotteilla jalkahoito tulisi näppärästi aina muistettua ja jaksettua?)

Dermosilin Jalkojen kuorintavoide on hyväksi havaittu tuote, jota ostin jopa lisää heti tämän loputtua. Tuote on ruskeaa ja paksua. Tuotepohja on hieman öljyinen ja kosteuttavan oloinen, mutta huuhtoutuu pois eikä jätä jalkoja liukkaiksi. Kuorivaa sokeria ja mantelinkuorijauhetta on tuotteessa runsaasti. Tuote tuoksuu makealta limesitruunalta, oikeastaan hyvin samanlaiselta kuin tällä hetkellä käytössäni oleva LUSH:in Stepping stone-näyte, mutta miedommalta. Ja jauheeksi hajoava LUSH:in jalkakuorintapala on minusta ihan hyödytön kun taas tämä Dermon tuote melko tehokas kuivattamattomaksi tuotteeksi. 100 ml:n tuubi maksoi 7,90 €.

Yvesin jalkavoide on se heidän 2 tuotteen valikoimansa paksumpi ja hoitavampi tuóte. Odotukset tätä 6,50 €/50 ml eli melkoisen kallista tuotetta kohtaan olivat suht korkeat.Tuubissa lukee: Karitevoita sisältävä tehovoide jaloille. Käytä 1-2 kertaa viikossa. No, karitevoi on INCI:ssä keskivaiheilla, voiteen kosteutusteho on onneton ja varsinkaan noin harvalla käytöllä en kyllä huomannut mitään erityisen hyvää vaikutusta. Alkoholi on INCI:ssä ensimmäisten joukossa, joskin sieltä löytyy myös useita eri öljyjä. Tuoksu on hyvä, laventelinen ja voimakas. En osta lisää.

2 kommenttia:

  1. Suihkun jälkeen on näppärä tehä jalkahoito. Jalat on kuitenkin pehmentyny suihkun aikana. Levitä vaikka pikku pyyhe lattialle ja istu pöntön päällä raspauksen ajan. Kaiken muun vähemmän sottaavan voiki sit tehä sohvalla istuen. Ja suosittelen kokeilemaan Gehwolin Callus Cremeä, oon kuullu siitä loistavia arvosteluja. Itellä on ollu 3 muuta Gehwolin tuotetta ja oon ihan hurahtanu niihin. Niitä myydään joissakin apteekeissa ja hoitoloissa. :)

    VastaaPoista
  2. Meillä ei oo pönttö ja suihku samassa kerroksessa (asutaan vanhassa ok-talossa), mutta kylppärin puupenkillä voisin toki kokeilla. Gehwol-jalkavoidetta ostan kyllä kun näen, sillä olet jo toinen tai kolmas jolta kuulen sen hyvästä tehosta :)

    VastaaPoista