perjantai 6. joulukuuta 2013

Viimeaikaisia hiustuotteita


Näkee, ettei hiustenlaitto ole mulle mikään erityinen hifistelyn paikka... :D Ruokakaupan alesta ostettu sävyhoitis, siskon dumppaama markettilakka, kampaajalta umpimähkään ostettu jättilakka (ettei taas tarvitse olla uuden ostossa heti), marketin käsilaukkukokoinen peruslakka ja Dermosilin hoitoainenäyte. Näistä kampaamon lakka oli ainut, mistä tykkäsin.

Biozell Intensiivisävyte Suklaan Ruskea 100 ml

Tätä voi käyttää joko pestyihin pyyhekuivattuihin hiuksiin hoitona tai kuiviin, muotoilemattomiin hiuksiin värinä. Itse laitoin tätä kuiviin hiuksiin ja pidin yli puoli tuntia eli suositellun maksimiajan. Halusin nimittäin värjätä halvalla häiritsevän juurikasvuni. Värjääminen oli jotenkin "oikeaa" hiusväriä hankalamman tuntuista, vaikka pakkaus sisältääkin värin valmiina tuotteena ja sekoitteluvaiheet jäävät pois. Paksu ja tahmea koostumus oli vaikea levittää kuivaan hiukseen.

Väri ei värjännyt käytännössä ollenkaan. Maantietyvi jäi vaaleaksi ja kontrasti mustanruskeaksi kestovärjättyyn latvaan selkeäksi. Käytin loput sitten hoitoaineena, mutten kokenut kummempaa vaikutusta silläkään metodilla. Ei vaaraa, että ostaisin lisää. Ainut etu oli miellyttävän mieto, perusvoidemainen tuoksu, jossa ei ollut hiusvärin myrkkyhuurun tuntua. Myös pumppupullo oli ihan kätevä. Hintalapun mukaan normaalihinta olisi ollut Cittarissa 7,90 € ja olin maksanut siitä 5,50 €. Pakkaus lupaa riittää kahteen käsittelyyn, minun puolipitkiin hiuksiini riitti 2 tai 3 kertaan muistaakseni.

Schwarzkopf got2be rockin'it outlasting hold hair spray 300 ml

Sain tämän siskoltani jämänä. Riitti vain pariin hassuun käyttöön. Oli hirmu jämäkäksi ja kovaksi jättävää sekä miehekkään hajuista. Ei jatkoon.

Fudge Skyscraper Medium hold Apple and coconut aerosol hairspray 646 ml

Tosi mukavan, makean ja miedon tuoksuinen perushyvä lakka. Kookokselle tämä lähinnä tuoksuu, muttei hyökkäävästi tai liian täyteläisesti. Tuoksu ei jää hiuksiin laittohetkeä pidemmäksi ajaksi. Pito on purkin kyljessä sijaitsevan mitta-asteikon mukaan 6/15, mikä on tuotteen nimessä luokiteltu mediumiksi, mutta suomenkielisessä maahantuojan tarrassa voimakkaan tuen antavaksi. Pito oli mielestäni enemmän se medium, sellainen arkeen sopiva huomaamaton. Sumu oli melko hienojakoinen ja lopputulos pehmeähkö. Ei sovi mihinkään kampausten kiinnittämiseen tai muuhunkaan hc-juhlakäyttöön. Ei anna kiiltoa tai muutakaan ekstraa vaan ainoastaan pitää hieman kasassa.

Arkeen saatankin ostaa jopa lisää, sillä tuoksu on minusta hiustuotteissa lähes tärkein asia. Helppo saatavuus kampaajaltani ja kauan kestävä, hyvin toimiva iso pullo on toinen etu. Vähät välitän hiusten muotoilusta varsinkin nykyään kun arkeni toimii melkoisella minuuttiaikataululla aamuisin. Panostan hyvään leikkaukseen, jotta pärjään aamuisin hiuspuuterilla ja lakalla. Pohjassa olevan hintalapun mukaan maksanut 24,40 €.

Wella Wellaflex Extra strong hold Hiuskiinne 75 ml

Tästä ei enää paljon taviksemmaksi voi tuote muuttua. Tämä ei erotu massasta edukseen millään tavalla. Tulos on ihan peruspitävä (asteikkonsa mukaan 3/4), mutta pisarakoko ei kovin hienojakoinen. Tuote tekee vähän keinotekoista kiiltoakin tukkaan, en tykännyt. Aika iso käsilaukkuun ja liian pieni kotikäyttöön. Näitä on valitettavasti vielä toinen ristinä tuolla kaapissa, kun olen johonkin kaksi yhden hinnalla-diiliin joskus haksahtanut. Itse hintaa en enää saa mistään selville, tuskin montaakaan euroa. Tuoksukin on epämääräinen, markettihajustemainen. Ei jatkoon.


Dermosil Sensitive Hoitoaine 30 ml

Pantenolia sisältävä, kevyt poishuuhdeltava hoitoaine. Allergia- ja astmaliiton merkillä varustettu eli hajustamaton tuote. Oli väriltäänkin valkoista eli kaikin puolin minun makuuni todella tylsä tuote. Selvitti toki hiukset rasvoittamatta liikaa ja huuhtoutui helposti eli oli ihan ok, mutta kaipaan enemmän sitä kivaa tuoksua ja jotain arjen luksuksen tuntua kosmetiikaltani. Maksoin tästä vain reilun euron, joten ei harmita. En jää kaipaamaan enkä hanki lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti