maanantai 13. tammikuuta 2014

Naaman restaurointia

Näkee kyllä viimeaikaisista postauksista mihin on panostettu laiskuudenkin hetkellä. Kulissit kuntoon, vaikka vaatteiden alla hilseilisi...! :D Jaan raskassoutuisen kirjoitustyylini vuoksi yllä olevan kasan muutamaan erilliseen postaukseen.

Hoitotuotteet

Lumene Natural Code Keep It Cool ja Lumene Basic Blue Päivävoide

Molemmat sain vajaina siskoltani (sekä pienen näytteen Natural Coden toistakin kasvovoidetta). Mikään näistä ei käynyt minulla hikoilevalle ja rasvoittuvalle kesäiholle. Kaikki olivat aika perinteisiä kosteusvoiteita ja jättivät kiiltävän, pehmeän ja hien mukana liukkaaksi tulevan pinnan. Kaikki taisi päätyä yökäyttöön. Ihme, etten ihastunut näihin sen enempää. Tuoksu kaikissa oli ihan perusmukava, raikas. Hintoja en siis tiedä.

Estée Lauder Idealist Pore minimizing Skin refinisher 2 x 7 ml

Sain molemmat pullot kevätkesällä kosmetologisten hoitojen/ kemppariostosten yhteydessä vakihoitolastani. (Kuulostipa viimeinen sana pervolta... :D Mutta siis käyn nykyään säännöllisesti kosmetologilla.) Tuote on rasvaisen ihon seerumi, jonka pitäisi toimia huokosia supistaen ja mieluiten meikin alla päiväksi. En tiedä laitoinko kierrekorkillisen jättisuupullon takia liikaa vai mitä mutta minusta tämäkin tuote oli liian kosteuttava kesällä. Odotin tämän olevan silikoniprimer-tyyppinen, mutta ei ainakaan minun kesäakneihollani toiminut meikkipohjan alla. Ei supistanut kyllä huokosiakaan pahemmin. En ostanut täysikokoista vaan vaihdoin Cliniquen rasvaisen ihon seerumiin, joka osoittautuikin sitten paremmaksi kunnes syksy kuivatti ihon.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip protectant stick 

Lähmäinen kellanoranssi klassikkopuikko ei kyllä saanut minun sydäntäni valloitettua. Kuten ei emotuotekaan aikanaan. Puikkomuotoisella sain ilmeisesti vähän tarkemmin sohittua rasvaa tällä kertaa vain huuliini, sillä huulirajaan ei nyt puhjennut finnejä. Silotusteho ja maku oli yhtä tylsät. Puikko kului poikkeuksellisen nopeasti pois. Ei hyvä, kun kuitenkin päivittäin tarvittava, 20 € hintainen tuote kyseessä. Omani sain samasta kylkiäissetistä, kun emotuotteenkin.

Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear treatment 15 ml

Siskoni suosituksesta ostettu n. 7 € hintainen finninkuivatusgeeli. Aluksi ihan toimiva ja huiman kipakka kirvely ja alkotuoksu, loppua kohti väljähtyi niin tehot kuin tuoksutkin. Läpinäkyvä ja väritön tuote, käytin öisin. Ei nyt mikään yhden yön ihmetuote ja epäsäännöllisellä käytöllä varsinkin vaikutukset ihan samanlaisia kuin muissakin kokeilemissani päivittäislaatuisissa vastaavissa. Neutrogenan apteekkimaisuus ei oikein sytytä mielenkiintoani sarjaa kohtaan. Pari vanhaa jämää käyttelen pois ja sitten aion tilata työkaverin suosituksesta Payot'n hoitolasarjan kuulemma supertehokasta versiota.

Mádara EcoFace deep moisture gel for oily to combination skin 5 ml

Jälleen kasvohoitokylkiäisenä saatu minituote. Tämä oli koko kuvan helmi ja yllättäjä. Kevyt, juokseva voidemainen geeli kosteutti tarpeeksi ja imeytyi silti ok:sti. On monia hienostuneempiakin voiteita, mutta luonnonkosmetiikkatuotteeksi oikein kiva. Hiukan kiiltävä lopputulos, mutta ei niin öljyinen kuin luonnonkosmelta odotin. Tuoksu oli mieto, heinäisehkö, muttei ärsyttävä. Voisin harkita ostavani. (Joskus eläkkeelle jäädessä, kun voidevarastoni tyhjenevät...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti