sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kroppasälää

Yves Rocher Les Plaisirs Nature Organica Vanilla Body exfoliant 200 ml

Purkkiin pakattu, ylellisen paksu muoviraekuorinta. Jätti hieman kosteutetun olon ihoon ja makea, huumaava vaniljantuoksu oli aivan ihana. Pakkausmuoto oli vaan tiukkoine lukkoinen hieman hankala ja olen päättänyt sorsia muovikuorintoja parhaani mukaan. Valitettavasti ei jatkoon. Maksaisikin ihan liikaa, jotain 15-20 €. Omani taisin kyllä valita joskus kampanjan aikaan ostoskoriin ekana ja sain tän ilmaiseksi. Tai sitten -30 % kampanjasta. Nojaa, väliäkö tuolla enää. Säästän purkin kampauspöydän pikkusälän säilyttämiseen.

Yves Rocher Expert Repair vartalovoi 200 ml

Jytäkkä vitaliksentuoksuinen voi. Tykkäsin pöllyävän kuiviin sääriini käytettynä. Kesällä tällä sai upean hoidetunnäköisen hehkukiillon aikaan. Näin kylmillä keleillä käytän muuallekin menestyksekkääksi, sillä minulla on toinenkin purkki tätä. Molemmat tulivat joinain kaupanpäällisinä, joten ei hajuakaan hinnasta.

Phytomer Toning Body scrub with Marine Salt crystals 150 ml

N. 15 € alelöytö Emotionista. Ihanan turkoosi, paksu ja kosteuttava tuotepohja. Jätti samanlaisen ihanan, pehmentyneen olon ihoon kuin Dermosilin rasvainen Primo vaniljakuorinta. Vesimeloninen hajustekin oli siedettävä. Mutta... Kuoriva suola sai kuivat ja auenneet rystyseni polttelemaan kuin viimeistä päivää ja resitoin suihkussa tuskaisia ooppera-aarioita aina tätä käyttäessäni. Koko naapuruston hermojen säästämiseksi: ei jatkoon.

Yves Rocher Tradition de Hammam Oriental velvety-skin scrub 30 ml

Suloisen vaniljais-kukkais-jaloviinainen tuoksu. Aivan ihana, ei ollenkaan saman linjan appelsiininkukkaisen voiteen tuoksuinen. Kuoriva rae on kai lähinnä luonnonrouhetta ja tuotepohja melko paksu, ei kovin pesevä muistaakseni. Tämän sain ilmaiseksi. Voisin ostaa lisää jostain alesta, normaalihinta 28,90 € ja tämänhetkinen alehintakin (14,90 €) ovat minusta liian paljon 150 ml purkista tätä.

Yves Rocher Ihmehedelmä vartalovoide 300 ml

Tosi luiru, ohut, vesimäinen, mutta ihan ok kosteuttava tuote. Imeytyi nopeasti ja tuoksui miedolle appelsiinille tai joillekin kuivahedelmille. Joulun 2011 tuote, josta en kauheasti innostunut edelleenkään. Joku parin euron poistokorilöytö.



Veet Spray On Ihokarvanpoistovoide Lootusmaito & Jasmiini 150 ml

Aina käyttäessäni ihokarvanpoistovoidetta tai kotikäyttöisiä vahoja vannon, etten koskaan enää osta niitä ja silti niitä löytyy aina nurkista. Mikään kukkaistuoksu ei poista sitä hirvittävää kemikaalihöyryä, mikä näistä lähtee. Ja vaikka nämä voiteet ihan näppärästi toimivatkin niin silti sheivaus on vielä tarkempi ja angstaan voiteiden myrkkyjä. Jospa järki pysyisi kallossani seuraavilla Emotionin alepäivillä, sillä niiltä näitä tulee aina hankittua jostain syystä.

DKNY Be Delicious Eau so intense EdP 1,5 ml

Ei minun tuoksuni sitten ollenkaan. Mielikuvani on ylikypsä myrkkyomena. Käytin johonkin takinkainaloiden raikastamiseen ja kesti onneksi vain muutaman kerran.

DKNY Be Delicious Fresh blossom Eau so intense EdP 1,5 ml

Vihreää siskoaan parempi, mutta liian tyttömäinen ja makea silti.

Estée Lauder Pleasures Eau fraîche 1,5 ml

Saippuainen ja kukkainen peruskauratuoksu. Ei oikein mieleeni. Jotenkin hyvin 1990-lukulaisen oloinen.

6 kommenttia:

  1. Olipa hyvä saada tietää, että tuon Hammam-sarjan tuoksu on joissain tuotteissa eri. Ite hylkäsin koko sarjan sen suihkumaidon perusteella, appelsiininkukkatuoksu oli tosiaan aika kamala. ;)

    VastaaPoista
  2. Musta toi Phytomerin kuorinta on ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi mustakin ollut ite käyttökohteelle eli kropalle, mutta kun nää perhanan kädet on niin surkeassa kunnossa :(

      Poista
  3. Oho, tuli täysin puskista, että tuossa Yvesin vanilja-kuorinnassa on muovirakeita?!? :o
    Enpä taida sitten kyseisestä kuorinnasta enää haaveilla (tähän mennessä hinta estänyt ostamasta), itse myös boikotoin noita muovirakeisia kuorintoja parhaani mukaan, hyvä että tämä tuli ilmi! En todellakaan tuollaista hintaa maksa muovista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin INCI:ssä kolmantena on Polyethylene, joka tosi monessa kuorinnassa on. Ja todella jytäkkää, pysyvää ja raapivaa raetta oli, joten pahoin pelkään päätelleeni oikein... :( Les Plaisirs sopii tuotteen nimeen, mutta Nature ei sitten vissiin kumminkaan.

      Poista