sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kaikennäköisiä suihkittuja


L'Oréal Studio Express Refresh kuivis tuoksuvariantissa (?) Fresh boost oli perushyvä, mutta arvostin erityisesti WC-ankkasitruunasta poikkeavaa vedenraikasta hajustetta. Mukava alekorilöytö, näyttäisi edelleen olevan silti markkinoilla. Syoss sen sijaan oli juuri sitä sitrushirvitystä. Ei jatkoon! Batiste Strength & shine oli ihan ok puuterituoksuinen, mutta ei eronnut minusta mitenkään tuonne kiillon antavuuden suuntaan muista tuotteista.Tropical-versio oli onneksi vain mini, sen verran ylimuhkea kookosaromi oli :DBiozellin Mahonginruskean Intensiivisävytteen sain siskoltani, näitähän ei enää valmistetakaan. Toimi hyvin, joskin värjäsi kynsinauhoja ja käsiä enemmän kuin tuubimuotoiset nykyvärihoitikset. Mutta nythän jouduin surukseni allergiaoireiden takia lopettamaan värjäyksen, joten myin loput tuubimaskit kaverilleni.

Swiss-O-Parin Kuivashampoo ja Livboxista saatu Bangerhead Fresh Me Up!-kuivis oli ärsyttäviä suutareita. Eivät tyhjentyneet kuin puolen välin kieppeille, saijonaarasta niille siis. Swiss-O-Par on kamalaa kasarityyliä ja vessanpesuaineen hajuinen, Bangerhead sentään siedettävän miedohko. TIGI:n alasarjan Håkkin Flott Topp 2 Sininen-mattahiusvaha lentää roskiin, koska ikävuosia jo kiitettävästi enkä enää pitkään tukkaan tarvitse. Inha saven ja kurkun haju, muuten ihan toimiva, voimakkaahkopitoinen tuote. Aika rasvamainenkin, maksoi kampaajalla muistaakseni n. 15 €/ 100 ml.

Täysin randomina liitän tähän vielä hajuvedet. Iso Fabulous-pullo tuli sukulaiselta lahjaksi, hän oli ilmeisesti saanut sen kylkiäisenä tilattuaan jostain vaatekuvastosta jotain. Ällö makean saippuainen halpistuoksu menetteli sentään WC-raikastimena.

Valkoinen Versace Vanitas oli vähän turhan tätimäisen puuterinen makuuni. Just Cavalli yritti myös olla jotain cKonen tai YSL:n mahtituoksujen tyyppistä, mutta oli jotenkin vesitetty yritys. Pinkki Versace Bright Crystal Absolu oli enemmän raikkaaseen suuntaan, mutta silti puuterisen kukkainen vähän massaan hukkuvalla tavalla. Oikeanreunimmainen Estée Lauder Pleasures on hyvin mummomainen, saippuainen perusparfyymi, ei ollenkaan makuuni. Edessä makaava Hilfigerin Tommy Girl oli näistä yllättäen suosikkini, joskaan senkään raikkaus ei ollut ihan tarpeeksi puhdas minun makuuni vaan liikaa jotain vihreää kasvia tai hedelmää oli mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti