sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Tukka hyvin (ilmeisesti ainakin joskus ollut)


Jes, kerrankin paljon hyvää sanottavaa! Tykkäsin näistä kaikista, paitsi Oriflamen Hiusnaamiosta.

Korkea spraypullo oli HG-hiuslakkaani Fudge Skyscraper Medium Hold Apple & Coconutia (24,40 €/ 646 ml). Ihanan tuoksuinen, enemmän tuota omenaa kuin kookosta, ja mukavan huomaamaton, arkinen pito. Hintansa väärti kyllä, tosin en varmaan hanki tätäkään nyt enää kun vaihdoin tuoksuttomaan kampaamoon (hyvän sijainnin vuoksi).

XZ tuuheuttava Vanilla Cafe-hoitoaine oli suloisen vaniljan tuoksuinen ja jätti tykkäämäni mattaisen hoitotuloksen. Tämä on vanhaa pullomuotoa vielä (ostinkin alesta 1,25 €/200 ml), mutta nykyäänkin on siis saatavana. Voisin ostaa uudelleenkin. XZ rauhoittava hiusnaamio Suklaa & vanilja ei ollut tuoksultaan minusta hyvä. Ei tuoksunut oikeastaan kummaltakaan mainituista vaan parfyymiselta, muoviseltakin. Mattamainen, sileä lopputulos oli kuitenkin hyvä, joskaan ei paljon eronnut tavallisen hoitoaineen käytöstä. Tykkäsin, mutta jää jatkossa kauppaan.

Violetissa purkissa ollut Oriflame Hair X Volume Boost hair mask oli huono tuote. Löysä aine oli ihan turhaan purkissa, olisi toiminut paremmin pullossa tai tuubissa. Nyt tuli kuopaistua aina liikaa kerralla. Tosin isokaan määrä ei levittynyt hiuksiin vaan imeytyi nanosekunnissa siihen kohtaan, johon sen hiuksissa tökkäsin. Ei selvittänyt hiuksia ollenkaan, vaan sain repiä tätä epätoivoisesti latvatakkujen sekaan. Nuo takut sitten siirtyivät sormien mukana purkkiin, kun joutui koko ajan ottamaan lisää ja lisää käyttökerran aikana. Tympeä, kirpeä tuoksu eikä volyymiakaan tullut. Ostin 1-2 vuotta sitten poistokorista hintaan 6,90 €/ 200 ml, joten kenenkään ei pitäisi joutua tämän kanssa enää tekemisiin.

Pikkupurkki oli LivBoxista kuoriutunut Schwarzkopf Bonacure Hairtherapy Fibre Force Fortifier treatment hiusnaamio. Tämä oli oikeasti selvittävä ja hoitava. Tuoksu oli parfyyminen, mutta hyvä, hieman makeahko. Ehkä minun hyväkuntoisille värjätyille hiuksilleni hiukan liian hoitavakin, joten en aio ostaa täysikokoista tuotetta.

Nivea Blow-Dry styler Volume Sensation oli lievästi sanottuna ikuisuustuote... Nivean hiustuotteita ei ilmeisesti edes myydä Suomessa enää. Ostin tämän sellaisesta kaupasta, joka lopetettiin joskus 4-5 v. sitten, olisiko silloin ollut justiin joku näiden Niveoiden poistomyynti. Punaisen lapun tuote joka tapauksessa. Oli hyvä tuuheuttaja ja tuoksu miellyttävä parfyymimainen. Kesti vaan näin kauan, koska föönaan hiukseni vain n. kerran kuussa ja käytän välillä muitakin aineita siihen. Taidanpa säästää hyvän  150 ml sumutepullon omatekoiselle peilin puhdistusaineelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti