sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kuivia ja märkiä shampoitaKuivashampoista kaikki toimivat ok. sillä en ole kovin kranttu niiden suhteen. Järjestän aamutoimeni aina niin, ettei kuivashampoon tai deodorantin laittamisen jälkeiset pienet odotteluajat haittaa vaan teen sillä välin muuta. Kynnyskysymys näissä (kuten oikeastaan kaikessa kosmessa) minulle onkin toimivan, ilmavan tuloksen lisäksi lähinnä tuoksu.

Vihreäkorkkinen Herbina Volume oli kiva omenainen, mutta hieman tylsä. Voisin ostaa tarjouksesta uudelleen, tämäkin taisi jäädä maksamaan jotain 4-5 €/200 ml. Batiste (n. 7 €/200 ml) on kyllä tuloksen puolesta paras kokeilemani merkki, mutta tämä Floral & flirty Blush oli niin karmean tuoksuinen, että tuskalla sain pullon tyhjäksi. Kuin tunkkaisen puuterinen säilykekirsikka yhdistettynä persikkakarkkiin. Puistatus!

Apteekin kantispäiviltä tuplapakkauksena hamstrattu Klorane (oisko ollut jotain 15 €/2x150 ml) ja Dermosil olivat aika mitäänsanomattomia. Miedon puuterisen tuoksuiset Kloranet olivat sen verran tehottomia ja kalliita, että en osta enää. Dermosilissa oli hyvä iso painonappi ja tulos ok. Tuoksu oli hajuvesimäinen, mieto, raikkaahko. Maksoi vain 5,50 €/200 ml, joten lähtee varmaan vielä toistekin työpaikkatilaukseen.

Etualalla pötköttelevä Herbina MarjaSpa oli ihanan kirpeän marjainen tuoksultaan, tykkäsin!Voisin ostaa matkapulloksi (sisältää 100 ml) uudelleenkin, harmi, ettei ole saatavilla isommassa pullossa ollenkaan. Biozellin 100-millinen oli tulokseltaan ok, mutta kirpeän perustuoksun vuoksi jäänee jatkossa kauppaan.

Shampoista tuli käytettyä 5 näytettä: 2 Yves Rocherin Anti-Aging Revitalizingia, 1 YR Color Protection & Radiance sekä pieninä pusseina saadut Dermosil Arganöljyshampoo ja Dermosil Perheshampoo, jotka jo hävitin käytön yhteydessä. Kaikki pesivät hyvin, paitsi Dermon Arganöljy selvästi muita vähemmän vaahdoten. Sekään ei kuitenkaan rasvoittanut hiuksia. Dermot oli yllättävän löysiä koostumukseltaan, Yvesit kermaisia ja paksuja, etenkin nuo Anti-agingit. Anti-agingit tuuheuttivat eniten.

Lisäksi piiiitkään (varmaan toista vuotta!) kestänyt TIGI Bed Head Colour Goddess shampootuubi (20 €/250 ml) loppui. Huomaan, miten kuivashampoon käyttö on selvästi vähentänyt hiustenpesua... Ja säästelinkin tätä ihanuutta, joka oli paksua kinuskin näköistä ja tuoksuista kamaa. Superhyvä sulfaatiton shampoo, joka jätti hiukset kivalla tavalla hieman mattaisen oloisiksi, ei sellaisiksi liukkaiksi kuten halvat markettishampoot. Nyt vaihdoin tuoksuttomaan kampaamoon, kun vakikampaajani joutui jättämään alan, joten voi olla, ettei tätä tule ihan äkkiä uudelleen ostettua.

Päätin hävittää nyt myös tuon ruttupaperin, joka oli LUSH:in Squeaky Green-palasyväputsarin ympärillä, vaikkei riittoisa pala olekaan vielä lähellekään loppu. Hyvä, joskin hieman ärsyttävän roskainen ja ihme yrttisen tuoksuinen tuote, joka puree jopa kuiviksella tönkköytettyyn tukkaani. (13,50 €/80 pesua kestävä pala)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti