sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Sekalaisia käsisaippuoita


Mukana ovat keltaetikettinen Lemon Juice & Glycerine nestesaippua sitruuna, mustapumppuisessa täyttöpullossa ollut Dermosil Designs käsisaippua kirkas, Dove Purely Pampering Shea butter with warm vanilla, Rexona Lime Time lime & coriander, YR Les Plaisirs Nature Olive oil shower gel, YR Redberries Liquid hand soap sekä Avon Senses Citrus Burst nestesaippua (josta olinkin jo kirjoittanut täällä).

Lemon Juice & Glycerine oli kiva, kolajuoman tuoksuinen perussaippua. Paksua ja siten hieman riittoisampaa, eikä 2,5 €/ 275 ml ollut paha hintakaan. Voisin ostaa uudelleenkin. Dermosilin Kirkas käsisaippua oli ihan hyvä, puuterinen ja puhtaan raikas, makeahko tuoksultaan. Siinä ei ollut sitä halpaa vessanpesuaineen vivahdetta, jota niin inhoan. Ostin omani edullisessa täyttöpussissa (n. 6 €/500 ml), mutta nykyään tuotetta saa vain 4,90 €/300 ml kartiopullossa, joten jääpä jatkossa tilaamatta.

Dove oli mukavan ei-kuivattava ja paksun kermainen, helmiäinen koostumukseltaan. Tuoksu on vaniljainen, mutta pyykkimäinen pohjatuoksultaan ja perusdovemaisen voimakas, ei ihan suosikkini. Kaupanpäällisenä kun sain, käyttelin mielelläni, mutta en kyllä ostaisi omalla rahalla. Rexonan Lime & coriander oli piristävän erilainen, raikas ja myrkkykasvimaisen väkevän tuoksuinen. Se ja kirkkaanvihreä väri oli kivaa vaihtelua varsinkin kun ilmaisena kylkiäisenä sain. En silti ostaisi itse tätä enää.

Yvesin oliivisuihkugeelin käytin käsisaippuana. Kiva raikas, oliivisaippuaksi ei kovin makea tuoksu. Kuivattava ja turhan vaahtoava käsipesukäyttöön. En taida enää ostaa (6,90 €/ 400 ml) ainakaan tätä oliiviversiota, tosin oma kappaleeni on varmaan tullut ilmaisena tilaajalahjana, sillä en voi kuvitella, miksi olisinkaan valinnut ostaa moista. Kaapissa taitaa olla peräti toinenkin kyllä vielä odottamassa, kyllä sen pois saa kulutettua. Joululinjan marjasaippua oli ihana, mustaherukkainen ja kirpeä. Hintaa en muista, mutta voisin ostaa uudelleenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti