perjantai 13. joulukuuta 2019

Varastotilanne: kaikki meikkini


Tässähän ne kaikki 24 kpl ovat. Mahtuvat ängettynä yhteen meikkipussiin :D


Vasemmassa laidassa olevat tuotteet ovat oikeastaan oheishärpäkkeitä: Kicks Mattifying blotting paper, Malu Wilz Shine control paper ja Kicks Brush cleaner-suihke. Puutereita on niin ikään 3 kpl: Clarins Mineral Loose Powder sävyssä 01 light, Sensai Loose powder (Translucent) sekä kiinteä Guerlain Météorites Pressed powder Illuminating and Mattifying Face powder sävyssä 01 Teint rosé. Niiden alla vasemmalla on 2 kasvomeikkiäni: Sensai Cheek blush-poskipuna sävyssä CH02 Shirosakura sekä IsaDora Face Sculptor-kasvopaletti sävyssä 03 Nude.

Keskellä vasemmalla on kolme ripsituotettani: Dior Diorshow Maximizer 3D Base mascara lash primer, Yves Rocher Vertige volume-ripsiväri sävyssä 01 Noir ja Clinique High impact mascara-ripsiväri sävyssä 01 Black. Niiden vieressä kolme kulmatuotettani: IsaDora Brow powder pen-kulmakynä sävyssä 07 Light  brown, Maybelline BrowSatin Smoothing Duo-brow pencil & filling powder-kulmakynä sävyssä Medium brown sekä Benecos Natural eyebrow gel-kulmavaha sävyssä Ash brown. Näiden alla ovat kaikki kolme luomiväriäni: YSL Ombre solo Smoothing long-lasting eye shadow sävyssä 8, Clarins Mono couleur sävyssä 05 Gold leaf sekä Make Up Storen yksipannuinen minipaletti Marble microshadow sävyssä Rosso Asiago.

Ylhäällä oikealla ovat kaksi huulipunaani: Dermosil Lipstick sävyssä Retro sekä Dior Addict Stellar shine sävyssä 578 Diorkiss. Oikeaan laitaan kokosin kaikki meikkipohjatuotteeni: Clarins Everlasting Compact Foundation sävyssä 103 Ivory, Maybelline Fit me!-concealer sävyssä 06, Dior Forever 24h wear high perfection skin-caring foundation sävyssä 015, The Body Shop Lightening Shade adjusting drops-tipat sekä Clinique Superbalanced makeup sävyssä 27 Alabaster.



Tässä vielä hahmottamisen avuksi jako käytössä oleviin (21 kpl) ja avaamattomiin varatuotteisiin (3 kpl). Ihan arkimeikissä on 3 tuotetta: kulmakynä, ripsiväri ja huulipuna, joita niitäkään en laita jos oikein kiire tulee. Ihmeekseni vanhaan verrattuna tärkeysjärjestys on nyt muuttunut: ennen ripsiväri oli must, nyt puolestaan ajattelen, että ekana kulmat, toisena huulipuna ja sitten ripsaria jos kerkeää. Pyöräilen töihin myös sateella ja talvella, joten ripsiväri usein sotkeutuu hankalasti, jos joutuu hiki hatussa kiirehtimään ja kelikin on kostea. Jotenkin kulmakynä myös raikastaa enemmän ilmettä yksinään käytettynä kuin pelkkä ripsiväri.

Palan halusta tietää, joten kertokaapa, mitkä teille on ne ykkösmeikit arjessa. Mitä tuotetta laitat, jos kerkeät laittaa vain yhtä?

Noissa avatuissakin on vielä tuplakappaleita, väärän värisiä tai liian vanhoja. Voisinkin nyt viikonlopun aikana testata haaleita tunteita herättävät ja leikata kokoelmasta löysät pois. Mitä ajatuksia nykyinen meikkimääräni herättää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti