sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Loppuneita ja ratkaisuja



Kulunut viikko oli pitkästä aikaa niin kiireinen, että menin takaisin vanhaan kuvioon ja laiminlöin ihonhoidon. Eipä paljoa tuotteetkaan kuluneet. (Ja kasvojen ihosta huomasi heti parissa päivässä, että harmaa kerros kuivaa ihoa kertyi, kun pesun jälkeen ei rasvannut.)

Dermosilin biohajoavan astianpesuaineen näytteen nostin tähän, koska moni varmaan harkitsee kauneustilauksen täytteeksi tilaavansa samalla näitä valikoiman muita tuotteita. Tämä oli ekoaineeksi todella paksua ja vaahtoavaa, useinhan nämä ovat tosi ohutta nestettä ja vaahto ei muodostu shampoomaisen paksuksi. Tehokin oli ihan ok, joskaan ei ihan niin natisevaksi tehnyt astioita kuin Fairy. Ainoa miinus on tuoksu, joka on hyvin kummallinen. Ei oikein hedelmäinen, ei sitruksinen, ehkä aavistus jotain lakritsaa, mutta selvä ja ekoaineeksi suhteellisen voimakas tuoksu.

Yves Rocherin Nourishing foot creamissa oli ihana laventelin eteerisen öljyn tuoksu. On siis tosi voimakas, eikä varmaan jokaisen mieleen. Minä olen kuitenkin jo 10-vuotiaasta asti tähän tuotelinjaan ja sen tuoksuun ehdollistunut, joten jalkahoito ei oikein tunnu tehokkaalta, jos se ei tuoksu tältä :) Tässä oli päiväykset paukkuneet jo 1/2016, joten ehkäpä oli aikakin tyhjätä tämä...

Muuta ei nyt ole esiteltäväksi, paitsi neronleimaus, jonka sain vartalovoiteen ostoa vatuloidessani. Onneksi nykyään mietin monipolvisesti uusien tuotteiden ostoa, koska nyt vältyn siltä kokonaan ties kuinka pitkäksi aikaa. Käytän nimittäin lukuisat käsivoiteeni seuraaviksi vartalovoiteikseni! Ne vähän erikoiselta tuoksuvat ohuet lahjakäsivoiteet ovat varmaan juuri passeleita kropalle ja paksut yleisvoiteetkin ainakin säärille. Nyt sain taas motivaatiota kuluttaa se ikivanha kroppaöljy äkkiä pois, niin pääsee kokeilemaan.

Olen muuten tänään päivittänyt kosmejemmat-listaussivuani. On enää vähän matkaa siihen, että omistan alle 100 kosmepulloa.


2 kommenttia:

  1. Mie otin käyttöön käsivoiteen jämät vartalovoiteeksi, sain sen käsivoiteena melkein loppuun asti, mutta nyt riitti! :D Käytin tosin saman sarjan virallisen vartalovoiteenkin vastikään loppuun ja se tuoksu ei vaan ole miun juttu.

    VastaaPoista
  2. Vartalovoidetta kuluu kerralla iso määrä, joten kaikki ei-toivotut voi dumpata tuoksun tai kyllästymisen vuoksi siihen käyttöön :D näköjään muutkin on tän keksiny, mutta en käsitä miksi itelle tuli vasta nyt vuosien päästä mieleen. Oon tähän asti vaan sokeasti ajatellu kategorioittain nämä.

    VastaaPoista