tiistai 3. tammikuuta 2017

Kaikki meikkini: käyttösilmämeikit


Lyhyestä virsi kaunis, mitä tulee päivittäiseen silmämeikkiini. Kulmat, ripset ja jos kerkeen ja viitsin niin silmämeikinpohjustajaa ja kulmaluulle vaaleaa luomiväriä. Tuossapa koko reperuaari, josta kulmapalettikin joutaisi oikeastaan pois kun en ole arkena ainakaan pariin kuukauteen koskenutkaan siihen. Silmämeikinpohjustajan levitän jo meikkipohjan yhteydessä, kuten kerroin aiemmassa kasvomeikkipostauksessa, joten sitä ei siksi näy tässä.

Lumenen ikivanha (siis puhutaan 5-10 vuodesta ja tämä saattaa jopa olla toinen samanlainen lajiaan...) Arctic Duet luomiväriduo sävyssä 18 Hiekan pehmeys on aivan ihana luonnolliseen ihonsävyyni sopiva vaalea korostussävy. Siinä oli alunperin erilliset shimmerinen kermanvaalea ja matta neutraali vaaleanruskea, mutta ne ovat jo pari vuotta olleet tuhannen päreinä ja keskenään iloisesti sekoittuneena murumuussina tuolla pitkin rasiaa. Silti edelleen otan tämän reissuihinkin ym. mukaan, kansi pysyy edelleen napakasti kiinni ja kaikki muut korostuspuuterini ja -luomivärini ovat joko liian kevyesti hohtavia tai liian kylmän valkoisia näyttääkseen minulla hyvältä. Äskettäin hommaamani Dermosilin baked nudeluomiväri saattaisi voida korvata tämän jatkossa.

Triopaletti on Make Up Storen Tri-Brow - mukavan neutraalisävyinen puuterimainen sivellinlevitettävä ja omaan värimaailmaan helposti tuunattava kulmatuote. Olen käyttänyt keskimmäisen taupen isoimmalle kuopalle, vaaleaa jonkin verran ihan luomivärinäkin ja mustanruskeaa on kulunut ihan säälittävän vähän kulmien häntäpäihin ja eyelineriksi. Harmi, ettei tähän saa noita kolmanneksia irrallaan refillinä. Tästä on ainakin kansi jossain vaiheessa uudistunut läpinäkyväksi ja ilmestynyt lisäksi samannimisenä kolmen nelikulmaisen napin triona, josta yksi loota on vahaa ja tumma puuterisävy on poistettu. En tiedä, tuleeko pyöreää puuteritrioa enää myyntiin, ainakin Sokokselta se on "tilapäisesti loppu".

Tällä hetkellä useimmiten vetäisen kulmat vaan melko voimakkaiksi siipimäisiksi tuolla kynännysällä, joka on Dermosilin jo erilaiseksi uudistunut Kulmakynä Dark, harjaan ne kynän omalla harjalla, putsaan harjan paperiin ja levitän Rimmelin Brow This Way-geeliä niihin sävyssä 004 Clear. Geelin saa pidettyä suht salonkikelpoisen näköisenä, kun harjan pyyhkii siitäkin käytön jälkeen paperiin. Se tietysti sitten kuluukin nopeasti, mutta eipä minua se paljon tämmöisessä 7 € tuotteessa pakasta. Mielestäni makuasia, joutuuko geelin heittämään pian pois tyhjenemisen vai kuvottavaksi menneen kunnon takia.



Lopuksi taivutan pelkät yläripset ja laitan vain niihin reilusti mustaa ripsiväriä. Itse asiassa vaihdoin kuvan ottamisen jälkeen jo sekä taivuttimet että mascaran. Tuosta vanhasta Amy-taivuttajasta tarinoin jo viime tyhjien purkkien jutussani. Maybellinen Lash Sensational-ripsiväri oli anopin lentokonetarjoustuliainen ja valitettavasti minulle aivan epäsopiva tuote, vaikka joistakin se on markettiripsarien kuningatar.

Minä en ensinnäkään pysty noista suippopäisistä harjoista pitämään kunnolla kiinni ja sotkin löysän pito-otteenkin takia jo joka kerta luomeni ihan totaalisesti. Harja itse vielä sattuu olemaan ihmeellinen toiselta puolelta lähes kalju ja toiselta vaihtelevapituisia piikkejä sisältävä (ks. edell. linkki), minkä käyttö ei muutamassa kuukaudessakaan mennyt millään aivoihini/lihaksiini asti perille. Yritin aina laittaa ensin kaljulla puolella intensiivisyyttä ripsentyveen ja sitten erotella pitkillä piikeillä ripsien pituuksia. Joskus tämä onnistui ihan ok näyttävästi, mutta aika usein vain värjäsi ripset paksusti kuin mikä tahansa halpa volyymiripsari. Lisäksi tämä alkoi varsinkin loppua kohden tehdä jo niin tuhtia puuroa ripsiin, että ne näyttivät vain lyhenevän ja paksunevan, joten myönsin, etten kestä tuota tuotetta enää hetkeäkään. Muutenkin olen enemmän pidentävien ripsivärien ystävä.

Nyt onkin sitten piiiiitkästä aikaa lähtenyt kierrokseen vedenkestävä ripsiväri, joka ihme kyllä piti ripset erittäin kaarevina koko päivän (vasta tänään tosiaan korkattu). Ehkä pitää seurailla pidemmällä aikavälillä, oliko se vain joku sattuma, vai pitääkö minun alkaa uskoa lopulta se, mitä "kaikki" meikkigurut sanoo, eli että wp pitää taivutukset yksinkertaisesti paremmin kuin vesiliukoinen. Harmi, että siinä sattuu täysin asiaa etukäteen tietämättäni olemaan hyvin samantapainen harja kuin tuossa Lash Sensationalissa... :D Oli hieman eksoottista aamukiireessä poistella sotkuja luomista, kun ne eivät ihan pelkällä märällä vanupuikolla liikahtaneetkaan mihinkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti