lauantai 11. tammikuuta 2020

Varastotilanne: hiusten muotoilu


Tässäkin tuotteita, joita on ihan maksimimäärä mun tarpeisiin nähden, enkä halua haalia nyt yhtään lisää ainakaan omalla rahalla. Vasemmalla kaverilta lahjaksi saatu Orofluido Original elixir-hiusöljy. En vaan koskaan ole saanut tyhjnnettyä tällaisia loppusilausöljyjä helposti litistyvälle tukalleni, joten tämänkin aion käyttää hiusnaamiona ennen shampoopesua. Sekoittelen tätä saunahunajaan, toivottavasti toimii yhtä kivasti, kuin vastaavat Bonacuren miniöljyt. Gliss Sensational Strength-hoitoainesuihke on kesältä alekorista ja tykkään siitä. Kerrankin halpistuote, jossa on ihana, rouvahajuvesimäinen tuoksu, eikä iänikuinen WC-raikastinhedelmä.

Balmainin Texturizing Salt Spray on kulunut mukavasti pestyyn tukkaan yöksi laitettuna ja sekin tuoksuu vähän ylellisemmälle. Dermosilin tuore Suolavesisuihke on kanssa lupaavan merellisen tuoksuinen, eikä hedelmäinen merkin muiden hiusjuttujen tapaan.


Tässä kesällä hankitut tuotteet föönaamiseen. Muutaman viikon 15 cm hiustenlyhennyksen jälkeen jaksoinkin laittaa iltaisin uutta malliani, mutta olen sittemmin laiskistunut siinäkin. Olisi pitänyt tuntea itsensä paremmin siinä kohtaa ja pitäytyä tuohon kampaamosta silloin ostettuun Eimi Extra-Volume-muotovaahtoon. Kerkesin kuitenkin toimia silloin töihinpaluun ja pitkästä aikaa parantuneen rahatilanteen huumassa ja tilata kerralla kolme Dermosil-tuotetta lisää.

Sinänsä Dermosil Kuitumuotovaahto, Tuuheuttava geeli ja Beauty Balm hiuksille ovat ihan ok tuotteita ja kuluisivat säännöllisessä käytössä tasaisesti pois. Muotovaahdot on kumpikin hyviä perusföönausmuotoiluun. Jos taas laittaisin lisäksi latvoja muotoiluraudalla, föönaisin geeli tyvessä ja laittaisin sitten kuivaan tukkaan latvasuojaksi Beauty Balmin. Beauty Balm taisi juuri poistua valikoimista, mikä ei kyllä säälitä, nimittäin tämä ei ole niin hyvä kuin edeltäjänsä Muotoiluvoide. Kunhan tämä talvikausi arvaamattomine keleineen menee ohi, uskon saavani hiustenlaitollekin lisää motivaatiota, kun tänhetkiseen tapaan ei tarvitse huppuja, pipoja ja kypäriä pitää tukkaa hiostamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti