lauantai 9. marraskuuta 2019

Varastotilanne: tukanpesutuotteet


Nämä loppuikin jo ennen varastopostausinspistä. Aion jatkossakin testata näytteinä tai käyttää saadut nestemäiset tukkatuotteet, mutta pääsääntöisesti en aio edes ekoversioina itse muovipullossa ostella. Toki eri asia, jos vaikka tulee lääkeshampoon tai vaikka täikuurin tarve.




Nämä tuuheuttavat kofeiinishampoo ja -hoittis tulivat siskoltani lahjaksi. Hänen mukaansa aivan oikeasti toimivat, joten mielellään nämä testaan. Balmainin ylihintahoittiskin on jo loppu.




Nämä palaset ovat ne tän hetken ja lähiaikojen käyttötuotteet. Foamie  on siskolta lahjaksi saatu palashampoo, joka on vielä paketissa vaahdotusverkkoineen. Alla kulmikas 5 vuotta sitten iHerbistä tilattu J.R. Liggett’s jojoba-piparminttupalashampoo. Ihan soiva peli, mutta en enää tilaisi jenkeistä lentokonerahtina varta vasten. Pyöreä pala on tuosta ruskeasta rasiasta kotoisin oleva Helmi-hoitoainepala. Ostin sen paikallisesta pikku lahjapuodista, mutta muistaakseni tuo on ihan jotain merkkiä, ehkä Carita Cosmetiikka? Palashampoot ovat sopimeet itselleni yllättävän hyvin, myös sekaisin muotoilutuotteiden ja  tavisshampoiden  kanssa. Palahoitis on tosi hoitava, tämä saa hiukset joskus kimppuuntumaan, jos jätän vaikuttamaan liian pitkäksi aikaa ennen huuhtelua.

Alla puolestaan hoitopalan vastapainoksi n. joka toiseen pesuun  käyttämäni etikkahuuhteet. Tällä hetkellä käytössä on tuo XZ:n vihreä omena, mutta noita YR:n vadelmaetikoita olen vanhan pullomallin aikaan käyttänyt varmaan 10 kpl. Tosi hyviä kaikki, antavat kiiltoa ja kammattavuutta.  Välillä hoitovapaalla nuukaillessa käytin myös suodattamatonta omenaviinietikkaa vedellä lantrattuna tukkahuuhteeksi. Toimi ihan yhtä hyvin, joten saapa nähdä, pystynkö jatkossa mitenkään perustelemaan itselleni näiden valmiiden tuotteiden hankintaa muovipulloineen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti