maanantai 13. maaliskuuta 2017

Jalka- ja käsituotteita njääh-osastolta


Oriflamen Feet Up Exfoliating Salvia & almond Foot scrub oli jo toinen samanlainen käytössäni. Tuotepohja on aika vaahtoava ja kuivattavan pesevä, rakeet isoja ja karheita. Eikä tämä millekään salvia-mantelille tuoksu, vaan sisältämälleen mentolille hiemaan saveen taitettuna. Jokohan kolmas puteli tajuaisi olla eksymättä ostoskoriini?

Orionin Ceralan-perusvoide oli toki jaloille ihan sopivaa ja ok:sti hoitavaa yörasvaa, mutta ei tehnyt näytteenä niin suurta vaikutusta, että ostaisin lisää.

TreetS-merkin Sokoksen alekorista eurolla bongattu Ocean-kylpysuola oli hyvin vessanraikastinmaisesti "merellisen" tuoksuinen. Ihan toimiva tuote perusjalkakylvetykseen, hieman kuivattava. Puolet pullosta oli isokiteistä hileillä koristettua, puolet hienoa jauhetta. Molemmat koostumukset oli värjätty turkooseiksi. Vähän outo tuote, ei mitenkään suuren tavoittelun ja etsinnän arvoinen, älä siis sure, jos et tätä mistään löydä ;)


Tämä YR:n LE-suihkugeeli omenan ja tähtianiksen tuoksuisena meni meillä käsisaippuakäytössä. Ihan mukava, käsille toisaalta hieman turhan kuivattava koostumuksena. Tuoksussa tuntui pelkkä vihreä omena, ihan miellyttävän raikas sellainen, ei esim. niin kypsän ja makean omenainen kuin parin vuoden takainen vastaava joulun pelkkä omena-versio.

Punainen muovitimangipullo oli Vivian Grayn Liquid soap vihreän teen tuoksuisena, pullo on nimeltään Precious Crystals Red. Saippua oli ihan perusmitäänsanomattoman laatuista, hieman heinämäisen tuoksuista. Säästän pullon ensi joulunseutua varten, kun mätsää meidän jouluvessanmattoon, jossa on kanssa tekotimantteja. Maksoi tämä saiput muuten ihan törkeesti, varmaan 7,90 €/250 ml tjsp.Dermolta kuluttelin pari näytettä, Keittiösaippua Winter Woods oli edelleen ihan kiva havunneulastuoksuineen, Mustaherukkakäsivoide herkullisen mustaherukanlehtimäinen. Voidepohja vähän turhan lähmäävä makuuni, kuten muutamassa muussakin Dermon käsivoiteessa on ollut.Viimeisimpinä ja valitettavasti vähäisimpinä myös nämä kaksi kammotusta. Laveran Basis Sensitiv Liquid soapista haluaisin pitää, mutta katajapuinen haju ja tökkien levittyvä vaahtoamaton koostumus vaan tympivät. Yves Rocherin Les Plaisirs Naturen mansikka-EdT puolestaan vaan oli kamalan tekometsämansikkainen. Puistatti oikein ja alensinkin tämän WC-raikastimeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti